HyperX na veletrhu CES představuje nové bezdrátové herní produkty včetně bezdrátového headsetu Cloud Alpha s nejdelší výdrží baterie na herním trhu, ovladače HyperX Clutch pro Android/PC a bezdrátové myši Pulsefire Haste.

HyperX, tým herních periferií společnosti HP Inc. a lídr značky v oblasti her a esportu, dnes na veletrhu CES 2022 oznámil nové přírůstky do své oceňované řady herního příslušenství. Nejnovější produkty HyperX, které podtrhují její závazek podporovat potřeby bezdrátového hraní, zahrnují bezdrátový herní headset HyperX™ Cloud Alpha s výdrží baterie až 300 hodin1, bezdrátový herní ovladač HyperX Clutch™ a bezdrátovou herní myš Pulsefire Haste. Kromě bezdrátových periferií představila společnost HyperX také mechanickou herní klávesnici Alloy Origins™ 65 s mechanickými spínači HyperX Red a Aqua, herní headset Cloud II v novém bílo-růžovém barevném provedení a headset Cloud Core se zvukem DTS® Headphone:X®.

Veletrh CES udává tón spotřebitelským technologiím v roce 2022 a pro společnost HyperX je to skvělá příležitost podělit se o naše nejnovější inovace a ukázat, že se i nadále snažíme přinášet hráčům vysoce výkonné produkty,“ řekl Paul Leaman, viceprezident společnosti HyperX EMEA. „Jako výrobce profesionálního herního příslušenství se HyperX snaží vybavit herní a esportové komunity těmi nejlepšími produkty pro delší herní seance, esportové turnaje nebo běžné hraní s přáteli.“

Nejnovější řada produktů HyperX nabízí novou úroveň pohodlí, výkonu a ovládání a je navržena tak, aby zlepšila herní zážitek hráčů na všech úrovních.

  • HyperX Cloud Alpha Wireless Gaming Headset: Cloud Alpha Wireless nabízí nejdelší výdrž baterie v bezdrátovém herním headsetu2 s výdrží až 300 hodin1 na jedno nabití. Headset poskytuje pohlcující zvukový zážitek díky technologii DTS® Headphone:X®3 a využívá novou a vylepšenou, na míru navrženou technologii Dual Chamber a 50 mm měniče HyperX, které se vyznačují tenčím a lehčím designem při zachování zvuku a výkonu původní kabelové verze. Sluchátka Cloud Alpha Wireless poskytují charakteristické pohodlí HyperX díky měkké, poddajné kožence a vlastní plyšové paměťové pěně a odolnému hliníkovému rámu pro dlouhotrvající odolnost a stabilitu. Sluchátka jsou vybavena odnímatelným mikrofonem s potlačením šumu s LED indikátorem stavu a vestavěnými ovládacími prvky zvuku na náušníku.

  • HyperX Clutch Wireless Gaming Controller: Pro lepší ovládání mobilních her nabízí bezdrátový ovladač HyperX Clutch známé rozložení ovladače a pohodlné texturované úchyty ovladače, které zvyšují herní výkon. Poskytuje bezdrátovou podporu mobilních zařízení se systémem Android prostřednictvím rozhraní Bluetooth 4.2 nebo 2,4 GHz bezdrátového přijímače. Součástí balení je kabel USB-C na USB-A, který slouží k drátovému připojení k počítači pro hraní her, takže uživatelé mohou plně využívat výhod hraní na cloudu prostřednictvím více zařízení. Bezdrátový ovladač Clutch obsahuje odnímatelný a nastavitelný klip pro mobilní telefon, který se rozšiřuje ze 41 mm na 86 mm a je vybaven vestavěnou dobíjecí baterií nabízející až 19 hodin výdrže na jedno nabití.4
  • HyperX Pulsefire Haste Wireless Gaming Mouse: Bezdrátová myš Pulsefire Haste využívá ultralehkou hexagonální konstrukci, která nabízí rychlejší pohyby a lepší ventilaci dlaně. Myš nabízí herní bezdrátovou technologii s nízkou latencí bezdrátového připojení, která pracuje na spolehlivé frekvenci 2,4 GHz, a vyznačuje se dlouhou výdrží baterie až 100 hodin na jedno nabití.5 Bezdrátová myš Pulsefire Haste je vybavena šesti programovatelnými tlačítky s vestavěnou pamětí a využívá spínače TTC Golden micro dustproof s kapacitou až 80 milionů kliknutí. Myš je také odolná proti prachu a má voděodolné krytí IP55. Myš Pulsefire Haste je vyrobena s kluznými ploškami z čistého PTFE s nízkým třením, které zajišťují snadný klouzavý pohyb, a obsahuje úchopové pásky na obě strany myši i na levé a pravé tlačítko myši a náhradní sadu PTFE plošek. Myš je přizpůsobitelná pomocí softwaru HyperX NGENUITY a umožňuje uživatelům přizpůsobit nastavení DPI, osvětlení RGB, přiřazení tlačítek a nahrávání maker.
  • HyperX Alloy Origins 65 Mechanical Gaming Keyboard: Klávesnice Alloy Origins 65 má prostorově úsporný 65procentní formát s vyhrazenými klávesami se šipkami, klávesami pro mazání, posun nahoru a dolů, které maximalizují funkčnost a prostor na pracovní ploše pro maximální pohyb myši. Klávesnice je vybavena mechanickými spínači HyperX, které jsou konstruovány s ohledem na výkon, dlouhou životnost a mají životnost 80 milionů kliknutí na jeden spínač. Klávesnice obsahuje klávesy s RGB podsvícením s odkrytou konstrukcí LED pro jasnější osvětlení se zářivými světelnými efekty a pěti nastavitelnými úrovněmi jasu. Klávesnice Origins 65 využívá prémiové klávesy PBT s dvojitým nástřikem a sekundárními funkcemi kláves pro dlouhodobé používání a odolnost. Software HyperX NGENUITY umožňuje uživatelům přizpůsobit osvětlení,6 herní režim a nastavení maker a nabízí až tři profily s vestavěnou pamětí. Klávesnice je k dispozici s lineárními spínači HyperX Red nebo taktilními spínači HyperX Aqua.7

  • HyperX Cloud II Pink Gaming Headset: Cloud II využívá pokročilou zvukovou řídicí jednotku, která nabízí virtuální prostorový zvuk 7.18 a je vybavena charakteristickou paměťovou pěnou HyperX, prvotřídní koženkou a odolným hliníkovým rámem, které zajišťují dlouhotrvající odolnost, stabilitu a maximální pohodlí při dlouhodobém hraní. Pokročilý ovládací box zvuku poskytuje 7.1 virtuální prostorový zvuk s nezávislým ovládáním hlasitosti zvuku a mikrofonu. Hráči mohou snadno zapnout virtuální prostorový zvuk 7.1 stisknutím tlačítka. Náhlavní souprava využívá speciálně vyladěné 53 mm měniče, které nabízejí bohatý, úderný zvuk s čistotou a přesností. Cloud II nabízí kompatibilitu s více zařízeními9 a využívá odnímatelný mikrofon s potlačením šumu, který zajišťuje čistší kvalitu hlasu, zvuků ve hrách a snížení šumu v pozadí. Cloud II kombinuje nové svěží růžové a bílé barevné provedení s charakteristickým komfortem a zvukem HyperX.
  • HyperX Cloud Core DTS Gaming Headset: Herní headset Cloud Core je navržený pro pohlcující herní zvuk s technologií DTS® Headphone:X®3, která nabízí přesnou prostorovou 3D zvukovou reprodukci. Cloud Core je vyroben s odolným hliníkovým rámem a nastavitelnou čelenkou, které zajišťují dlouhotrvající odolnost, a využívá charakteristickou paměťovou pěnu HyperX a měkkou koženku, které poskytují charakteristické pohodlí HyperX. Součástí headsetu je flexibilní odnímatelný mikrofon s potlačením šumu, který je certifikován pro Discord a TeamSpeak.

Dostupnost

Nové produkty budou dostupné v síti partnerských obchodů podle následujícího plánu (Doporučené maloobchodní ceny v Kč budou stanoveny před uvedením na trh):

  • Cloud Alpha Wireless Gaming Headset – cena a očekávaná dostupnost v 1. čtvrtletí 2022 v Evropě za 199,99 USD
  • HyperX Clutch Wireless Gaming Controller – cena a očekávaná dostupnost v 1. čtvrtletí 2022 za 49,99 USD
  • Pulsefire Haste Wireless Gaming Mouse – cena a očekávaná dostupnost v únoru za 99,99 €
  • Alloy Origins 65 Mechanical Gaming Keyboard – cena a očekávaná dostupnost v únoru za 119,99 €
  • Cloud II Pink Gaming Headset – cena a očekávaná dostupnost v únoru 2022 v Evropě za 99,99 €/ 84,99 GBP
  • Cloud Core DTS Gaming Headset – cena a očekávaná dostupnost v 1. čtvrtletí 2022 v regionu EMEA za 79,99 €/69,99 GBP

Ceny na webu HyperXgaming.com se mohou změnit bez předchozího upozornění. Ceny u maloobchodních prodejců se mohou lišit.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno