Během posledních několika týdnů WhatsApp vyšel s řadou funkcí a nezdá se, že by v tomto ohledu služba v dohledné době nějak zpomalovala. 

Společnost nedávno zavedla řadu nových funkcí, včetně podpory přenosu chatu z Androidu do iOS a nyní připravuje další funkci.

Podle nejnovějšího tipu od WABetaInfo připravuje WhatsApp novou funkci, která vám umožní skrýt váš online stav před vašimi kontakty. Tato funkce byla poprvé spatřena v beta verzi WhatsApp pro iOS před několika týdny a nyní je k dispozici také na beta kanálu Android. V nejnovější beta verzi v2.22.16.12 však není aktivní. Zdroji se podařilo získat snímek obrazovky funkce ve vývoji.

Jak můžete vidět na snímku obrazovky, nadcházející funkce viditelnosti online stavu se objeví v nové sekci v nastavení aplikace WhatsApp – Naposledy viděno. Bude mít také dvě možnosti „Všichni“ a „Stejné jako naposledy“. Pokud vyberete první možnost, každý uvidí, kdy jste online, ale pokud použijete druhou možnost, WhatsApp automaticky vybere možnost viditelnosti, kterou jste vybrali pro funkci Poslední viděný.

V závislosti na možnosti, kterou uživatel zvolil pro funkci Poslední viděno, budou uživatelé moci omezit svůj online stav na své kontakty nebo své kontakty s výjimkou uživatelů, které zablokovali pro funkci Poslední viděný. Kromě toho budou uživatelé také moci všem zablokovat zobrazení jejich naposledy viděných a online stavů výběrem možnosti „Nikdo“.

Jak již bylo zmíněno, funkce je stále ve vývoji a není k dispozici v nejnovější beta verzi WhatsApp. Nevíme, kdy se tato funkce nakonec dostane ke všem na beta nebo stabilních kanálech, ale budeme vás informovat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno