Očekává se také, že telefon bude mít velkou baterii, ultrarychlé nabíjení a displej s vysokou obnovovací frekvencí.

Unikly specifikace chystaného Redmi K50S Pro. Xiaomi již novou řadu K50 okouzlilo, takže víme, že bude poháněn SoC Snapdragon 8 Plus Gen 1Nedávno byl také zaznamenán seznam nejmenovaného telefonu Xiaomi, který odhalil fotoaparát s vysokým rozlišením. Potvrzující všechny spekulace, tipér Yogesh Brar nyní zveřejnil kompletní specifikace Redmi K50S Pro na Twitteru.

Pokud je únik přesný, nová vlajková loď Redmi se rýsuje jako docela výkonný telefon. Říká se, že dostane 200MP hlavní fotoaparát, což je vůbec poprvé pro telefon značky Xiaomi. Očekává se také, že bude obsahovat další pozoruhodné vlastnosti, jako je rychlé nabíjení 120 W, baterii 5 000 mAh a displej s frekvencí 120 Hz.

Očekává se, že nastavení zadního fotoaparátu doplní 8MP ultraširokoúhlý snímač a 2MP makro objektiv. Na přední straně se o selfie údajně postará 20MP snímač.

Kromě toho se předpokládá, že K50S Pro nabízí 8GB a 12GB varianty RAM v kombinaci se 128GB a 256GB úložištěm. Duální reproduktory a snímač otisků prstů na displeji uzavírají seznam uniklých specifikací.

Řada Redmi K50S se připojí k dříve uvedeným telefonům Redmi K50, K50 Pro a K50 Gaming. První dva jsou vlajkovou lodí Mediateku a obsahují čipy Dimensity 8100 a Dimensity 9000. Redmi K50 Gaming měl Snapdragon 8 Gen 1 SoC, takže technicky jsou K50S a K50S Pro jeho nástupci s větší baterií, vylepšeným chipem a primárním fotoaparátem s vyšším rozlišením.

Prozatím bude řada Redmi K50S debutovat v Číně. Je však známo, že Xiaomi přejmenovává zařízení v této řadě a uvádí je mezinárodně jako telefony Poco. Například herní telefon Redmi K50 byl celosvětově uveden na trh jako Poco F4 GT. Ještě uvidíme, jak se telefony K50 objeví na jiných trzích než v Číně, ale nebude špatné předpokládat, že by se někdy v budoucnu mohlo objevit 200MP Poco. Musíme jen čekat a sledovat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno