Příští rok bude mít Samsung Galaxy S23 Ultra baterii 5 000 mAh, stejnou kapacitu jako S22 Ultra nyní, podle úniku Ice Universe

Telefon bude poháněn Snapdragonem 8 Gen 2, nový čip bude mít další vylepšení účinnosti oproti 8+ Gen 1, což samo o sobě bylo pozoruhodným vylepšením 8 Gen 1, který je ve skutečnosti uvnitř řady S22.

Existuje velmi dobrá šance, že řada S23 bude používat výhradně čipy Snapdragon, zatímco se divize Exynos reorganizuje a pokusí se vybudovat konkurenceschopnější vlajkovou čipovou sadu.

Pokud je kapacita baterie stejná, znamená to, že Samsung zůstane u 45W nabíjení jako u S22 Ultra? Je to docela možné, ale rychlost nabíjení se může ještě zvýšit. Očekává se například, že Galaxy Z Fold4 bude mít jmenovitý výkon 25 W, stejně jako jeho předchůdce, ale měl by se nabíjet rychleji a dosáhnout 50 % za půl hodiny, oproti 33 %.

Cat spekuloval o 200MP snímači, který bude součástí nového Ultra. Insider měl podezření, že nejde ani o 1/1,22” 0,64µm HP1, ani o 1/1,4” 0,56µm HP3, ale o HP2, který ještě nebyl uveden na trh.

Zdá se, že zdroj nyní potvrdil, že nová vlajková loď bude používat ISOCELL HP2, snímač s 0,60µm pixely. To by mělo dát optický formát do stejného rozsahu 1/1,33” jako aktuální Ultra. Ostatní moduly kamery nemusí zaznamenat mnoho změn.

Upozorňujeme, že výše uvedený render nemusí vůbec reprezentovat design Samsung Galaxy S23 Ultra. Ale teprve čas a další úniky nám napoví více o tom, na jaké konkrétní specifikace se u nadcházejícího Galaxy S23 Ultra budeme moci těšit.

Všechny informace pro vás budeme nadále sledovat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno