Samsung Galaxy Z Fold4 nebo jen Galaxy Fold 4 upgraduje na tvrdší Gorilla Glass Victus+ pro ochranu krycího displeje a zadního panelu, Z Fold3 používal původní Victus, podle úniku informací Ahmeda Qwaidera.

Pokud jde o větší vnitřní displej, dříve jsme slyšeli zvěsti o materiálu „Super UTG“. Když už nic jiného, ​​nový design zmenší záhyb.

Qwaider poskytl další informace. I když se nový Z Fold4 bude držet 25W nabíjení a kapacita baterie bude stejná 4 270 mAh, Samsung vyladí křivku nabíjení tak, aby se věci pořádně urychlily. V testech půlhodina nabíjení posunula baterii skládacího modelu 2021 pouze na 33 %. Z Fold4 se za stejnou dobu údajně nabije až na 50 %.

Samsung Galaxy Z Fold4 přinese zásadní vylepšení do oblasti fotoaparátů. Říká se, že hlavní kamera se zvýší na 50 MP (z 12 MP) a že teleobjektiv bude mít 3x objektiv (až 2x). 16MP fotoaparát na krycím displeji a 4MP fotoaparát pod displejem pravděpodobně upgradovat nebude.

Když se na chvíli vrátíme k displeji, Z Fold4 bude mít tenčí rámečky na displeji krytu a méně roztažený poměr stran. Telefon bude samozřejmě pohánět Snapdragon 8+ Gen 1 (stejně jako Z Flip4). Očekává se, že Fold bude uveden na trh za stejnou cenu jako jeho předchůdce v loňském roce. Oficiální oznámení přijde příští týden.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno