Apple uvede iPhone 14 na trh někdy v září spolu s novými Apple Watch Series 8.

V tuto chvíli není oficiálně známo, kdy Apple uzná za vhodné uspořádat svou první podzimní událost. Společnost v červnu uspořádala akci WWDC 2022, kde oznámila svou nejnovější platformu iOS 16. iOS 16 obsahuje spoustu vylepšení směřujících dopředu a vrcholem aktualizace bude přepracovaná zamykací obrazovka. Již dříve jsme informovali, že modely iPhone 14 Pro využijí zamykací obrazovku iOS 16 pro funkci Always-On. Chcete-li se lépe podívat, podívejte se na níže uvedený koncept, který ukazuje, jak bude iPhone 14 Pro vypadat s připravovaným iOS 16 od Apple.

Už máme docela slušnou představu o tom, jak budou modely iPhone 14 Pro vypadat. Rendery zařízení se objevily na internetu již před nějakou dobu. Bylo by však zajímavé vidět, že iPhone 14 Pro běží na nadcházející aktualizaci společnosti Apple. Designér vytvořil koncept pro iPhone 14 Pro se systémem iOS 16 a dá vám lepší představu o tom, co můžete příští měsíc očekávat.

Návrhář konceptu si představil iPhone 14 Pro v barvě Midnight se systémem iOS 16. Jak můžete vidět na vložených obrázcích, iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max přijdou s duálním výřezem displeje pro Face ID a přední kameru. Standardní modely řady iPhone 14 budou mít stejný zářez jako modely iPhone 13. Od nynějška je vzrušující vidět, jak iOS 16 využije výhody zvýšené obrazovky v horní části.

Návrhář také přidal nový ukazatel procenta baterie do konceptu iPhone 14 Pro, který uživatelům umožňuje vidět na první pohled více o tom, kolik energie ještě zbývá. Navíc přidání Always-On displeje je jednou z nejvíce medializovaných funkcí přicházejících s uvedením modelů iPhone 14 Pro a bude využívat iOS 16 Lockscreen a widgety.

iPhone 14 Pro bude úplně prvním iPhonem společnosti Apple, který přijde s technologií Always-On díky novému displeji s proměnnou obnovovací frekvencí, který může klesnout až na 1 Hz. Pro srovnání, panel iPhone 13 Pro má obnovovací frekvenci, která může ze 120 Hz klesnout až na 10 Hz. To umožní iPhonu 14 Pro šetřit výdrž baterie a zároveň zobrazovat více informací. Nedávno bylo oznámeno, že Apple uspořádá svou první podzimní akci 7. září, aby ohlásil modely iPhone 14 a Apple Watch Series 8.

Jak se vám líbí?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno