Tipster tvrdí, že nová vlajková loď si zachová stejnou velikost displeje, jako současný top model.

Od ukončení řady Galaxy Note společnost Samsung efektivně znovu použila design této řady pro varianty „Ultra“ rodiny Galaxy S. Pro rok 2023 zůstane Galaxy S23 Ultra „téměř“ beze změny od svého předchůdce, Galaxy S22 Ultra, alespoň podle jednoho tipéra.

Upgrade čipové sady a uživatelského rozhraní může způsobit, že spotřebitelé zapomenou na stejný design, jaký Samsung již použil

Pokud jde o specifikace, Ice Universe tvrdí, že Galaxy S23 Ultra se může ve srovnání s Galaxy S22 Ultra zvětšit o 0,1 až 0,2 mm. Nezmínil se přesně, kde bude tato změna přítomna, ale jak sdílí další podrobnosti, je jasné, že mezi dvěma prémiovými telefony bude méně rozměrových rozdílů.

Uvádí, že Galaxy S23 Ultra bude mít 5000mAh baterii a tloušťku 8,9 mm, což jsou oba totožné údaje s Galaxy S22 Ultra. Podívejme se na předchozí uvedení, která zahrnují vydání Galaxy Note. Samsung už několik let prodává uživatelům zastaralý design a k prodeji svých špičkových vlajkových lodí používá jiný model.

Zda korejský gigant narazil na překážku s Galaxy S23 Ultra, pokud jde o designovou inovaci, to ještě nevíme, ale přinejmenším nás přivítají masivní změny v jiných kategoriích. Například Ice Universe uvádí, že kupující mohou zapomenout na starý design, pokud se zaměří na Snapdragon 8 Gen 2 a vlastní vzhled One UI 5.1 od Samsungu.

Mezi další vnitřní změny patří větší snímač otisků prstů Qualcomm 3D Sonic Maxhlavní fotoaparát s rozlišením 200 MP a upgrade selfie. Bohužel, podle dřívějších informací, bychom neměli očekávat upgrade teleobjektivu pro žádný model Galaxy S23. Samsung pravděpodobně uvede všechny tři členy v únoru příštího roku, takže před zahájením akce budeme mít pro vás spoustu aktualizovaných informací. A tak zůstaňte s námi.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno