Společnost Samsung tvrdě pracovala nyní spustila stabilní verzi One UI 5.0 na bázi Androidu 13 pro všechny uživatele Galaxy S22 , kteří používají variantu s čipy Exynos.

Netřeba dodávat, že to není nic menšího než úspěch vzhledem k tomu, že Google vydal Android 13 před více než měsícem.

Nyní se společnost Samsung rozhodla zveřejnit úvodní trailer, který nás provede všemi přednostmi One UI 5.0. Na rozdíl od společnosti Google, která se rozhodla provést malé úpravy nového Androidu 13, se Samsung rozhodl jít do toho naplno a představil spoustu funkcí, díky čemuž je celkový zážitek mnohem lepší než dříve.

Nyní, pokud máte trochu času nazbyt a zhlédli jste video, lze s jistotou říci, že se zpočátku můžete cítit ohromeni množstvím změn, které One UI 5.0 přináší, což není překvapení, protože přesně to se děje s každým vydáním Androidu.

Naštěstí, pokud jste obeznámeni s One UI 5.0 nebo telefony Samsung obecně, neměli byste mít žádné problémy se získáním funkcí.

Pokud máte zájem, řada Galaxy S22 (varianta Exynos) nyní získává aktualizaci One UI 5.0 na bázi Android 13; varianta zařízení s čipy Snapdragon by měly získat stabilní aktualizaci velmi brzy.

Jakmile se nám dostanou do rukou všechny odkazy na odpovídající aktualizace, zveřejníme odkazy ke stažení. Patříte už mezi ty, kteří májí na svém Galaxy S22 nový Android 13 s One UI 5.0?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno