Již dříve bylo oznámeno, že Galaxy S23 bude uveden na trh v prvním únorovém týdnu, ale kvůli nepředvídaným okolnostem se říká, že Samsung odhalení nové vlajkové lodi odložil.

Zdá se také, že korejský gigant není rozhodnutý ohledně ceny svých nadcházejících zařízení řady Galaxy S23 a vzhledem k mnoha špičkovým alternativám dostupným pro spotřebitele by společnost měla postupovat opatrně.

Aktualizaci poskytl Anthony na Twitteru, kterého jistě dobře poznáte také podle @TheGalox. Je možné, že Samsung záměrně odložil uvedení Galaxy S23 na trh kvůli tomuto cenovému hlavolamu. Dříve unikly falešné náhledy všech tří nadcházejících modelů online, což odhalilo, že pro rok 2023 společnost Samsung nevyvíjí změnu vnějšího pláště své vlajkové lodi.

Za předpokladu, že došlo k malým nebo jen minimálním změnám ve vzhledu, nedává největší smysl, aby Samsung účtoval vyšší cenu za jakýkoli model Galaxy S23. Ve skutečnosti by naším přístupem bylo stanovit cenu základního Galaxy S23 na co nejnižší hranici, aby byl extrémně konkurenceschopný na rozvíjejících se trzích. Samsung by si pak mohl účtovat vyšší poplatky za Galaxy S23 Plus a Galaxy S23 Ultra, vzhledem k tomu, že oba mají přijít s dalšími upgrady, které budou generovat značné příjmy.

Samsung může zákazníkům účtovat vyšší cenu, pokud všechny modely Galaxy S23 dorazí s jedinečnými funkcemi, jako je satelitní komunikace, která je již podporována na řadě iPhone 14 společnosti Apple. Navíc všechny verze dodávané s přetaktovaným Snapdragonem 8 Gen 2 z něj mohou učinit atraktivní nabídku pro zákazníky, ale většina kupujících se pravděpodobně nebude příliš starat o podrobné specifikace.

Zatím je Galaxy S23 Ultra jedinou verzí, která bude výhradně vybavena chladičem s parní komorou spolu s více kamerami, větší baterií a dalšími upgrady, což dává zcela smysl, pokud by Samsung zákazníkům účtoval více za přechod na tuto vlajkovou loď. Doufejme, že předtím, než společnost oficiálně oznámí datum uvedení Galaxy Unpacked, se dozvíme více o cenách, takže zůstaňte naladěni na další aktualizace.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno