Po průzkumu Twitteru, který skončil začátkem tohoto týdne, Elon Musk prohlásil, že odstoupí z funkce generálního ředitele webu, jakmile bude nalezena adekvátní náhrada.

K tomu však nemusí dojít v dohledné době, protože miliardář tvrdil, že hledá někoho „dost hloupého, aby tu práci vzal“.

Tato zpráva krátce poté, co Musk na Twitteru zveřejnil průzkum, v němž žádal uživatele Twitteru, aby hlasovali o tom, zda by měl rezignovat na funkci generálního ředitele. Průzkum skončil s více než 17,5 miliony odevzdaných hlasů a 57,5 ​​procenta z nich bylo pro odstoupení Muska. Stojí za zmínku, že se zdálo, že existuje několik případů, kdy Musk vyhrožoval opakováním průzkumu pouze s předplatiteli Twitter Blue jako potenciálními voliči, ale zdá se, že ve skutečnosti nakonec odstoupí. Místo generálního ředitele Musk říká, že bude „jen provozovat týmy softwaru a serverů“.

Pokud jde o to, kdo by mohl být Muskovou náhradou, nelze v tuto chvíli říci. Nedávno někomu na Twitteru odpověděl, že nemá za sebe náhradu, a dnešní komentáře toto prohlášení určitě podporují. Nedávno byl také zobrazen v Kataru, jak sleduje finále Světového poháru po boku Jareda Kushnera, i když je to v tuto chvíli jen spekulace.

Téměř každý, kdo se pohyboval kolem Twitteru, pravděpodobně viděl, že se to blíží, zvláště když Musk byl zapleten do kontroverze za kontroverzí od doby, kdy převzal otěže společnosti 27. října tohoto roku. Muskova implementace Twitter Blue byla pravděpodobně jeho nejkontroverznějším rozhodnutím, které dalo každému účtu, který chtěl modré ověření, možnost zaplatit za něj 8 dolarů měsíčně. A další jsou pravděpodobně na cestě jako je možný prodej uživatelských dat.

Situaci kolem Twitteru nadále sledujeme.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno