Do oficiálního představení Samsung Galaxy S23 zbývá necelý měsíc a tak vězte, že nadcházející týdny budou plné informací s úniky o této nadcházející vlajce Samsungu.

Telefony Samsung jsou často vystaveny únikům a není na tom nic špatného, naopak zákazníci mají lepší možnost připravit se na to, co se na ně chystá.

Dnes tu máme drobnější informaci o barvách, ve kterých bude řada Galaxy S23 přicházet, a soudě podle uniklých informací lze s jistotou říci, že Samsung chce, aby tato vlaková loď byla co nejbarevnější.

Nově se se zdá, že Samsung připravuje vydání Galaxy S23 hned v několika barvách. Jak víme, tak všechna tři zařízení Galaxy S23 budou k dispozici ve čtyřech barvách Botanic Green, Cotton Flower, Misty Lilac a Phantom Black.

Nejnovější informace od průmyslového specialisty Rosse Younga však odhalují, že jihokorejská firma plánuje pro nadcházející telefony také uvolňovat šedou, světle modrou, světle zelenou a červenou barvu.

Je však třeba poznamenat, že dodatečné barvy by mohly být dostupné pouze pro internetový obchod Samsung a jsou možná omezeny jen na některé trhy. Nebylo by to poprvé, co by Samsung udělal tento krok.

Pokud máme věřit nedávno uniklým renderům chystané řady Galaxy S23, lze více než s jistotou říci, že Samsung nijak razantně nezměnil design Galaxy S23 od jeho předchůdce a více změn se bude odehrávat pod povrchem a celkový desing se jen zlehka vylepšil.

Zbytek specifikací zahrnuje Snapdragon 8 Gen 2, 200megapixelový 1palcový snímač v případě Galaxy S23 Ultra a celkově lepší optimalizaci softwaru a hardwaru. Série by měla být oficiálně uvedena 1. února. Takže zůstaňte naladěni, abyste nepropásli další informace.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno