Možná jste už slyšeli o akci zvané Mobile World Congress (MWC), která se právě koná v Barceloně. Toto je také místo, kde Xiaomi představilo svou nejnovější řadu vlajkových smartphonů Xiaomi 13. A právě zde byl odhalen seznam všech zařízení, která dostanou MIUI 14.

Seznam se skládá z 18 telefonů, a přestože Xiaomi neuvedlo konkrétní data, bylo upřesněno, že zavádění bude zahájeno do konce prvního čtvrtletí tohoto roku.

Jak dlouho bude finalizace trvat, to si jistě každý domyslí. Důležité však je, že aktualizaci obdrží mnoho zařízení, protože se nejedná pouze o aktualizaci uživatelského rozhraní, ale – jak už fanoušci možná vědí – o plně přizpůsobenou verzi Androidu.

Níže se můžete podívat na kompletní seznam zařízení.

MIUI 14 představí dlaždice s designem karet, které si uživatelé budou moci umístit na své obrazovky. Ty budou k dispozici ve světlém i tmavém režimu a každá nabídne nejen informace, ale i funkčnost. Některé z pozoruhodných příkladů jsou rychlé bezpečnostní skenování, velký indikátor baterie, poznámky a počasí. Myslete na widgety, ale více inspirované systémem od Applu.

Nová verze se také chlubila tím, že zabírá méně zdrojů a místa pro optimalizovanější zážitek. Uživatelská data budou také zpracována v zařízení pouze pro další vrstvu zabezpečení a bude aktivní pro více než deset systémových služeb.

A konečně, MIUI 14 bude mít integrovanou synchronizační aplikaci, která uživatelům umožní okamžitě a bezdrátově přenášet soubory mezi vaším smartphonem Xiaomi a tabletem pomocí rozhraní přetažení. I když je tato funkce opravdu skvělá, neviděli jsme potvrzení, že bude fungovat se zařízeními vyrobenými třetí stranou.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno