Dnes společnost DJI uznala za vhodné oznámit svůj nejnovější Mavic 3 Pro a Mavic 3 Pro Cine s velkým množstvím změn ve srovnání s jeho předchůdcem.

I když si zachovává mnoho funkcí z předchozí verze, aktualizovaná verze přichází s dalším objektivem fotoaparátu, vylepšeným teleobjektivem a podporou Apple ProRes, abychom jmenovali alespoň některé. Společnost DJI oznámila Mavic 3 Pro a Mavic 3 Cine rok a půl poté, co společnost oznámila Mavic 3 a Mavic 3 Cine.

Jak již bylo zmíněno dříve, DJI Mavic 3 Pro a Mavic 3 Pro Cine přicházejí s nastavením tří kamer. Modul fotoaparátu přichází s poměrně velkým množstvím vylepšení. Hlavní snímač obsahuje 24mm objektiv, který je stejný jako jeho předchůdce, ale je dodáván se zbrusu novým 70mm teleobjektivem vedle 166mm fotoaparátu s vylepšenými možnostmi zoomu.

Podobně jako v předchozí verzi je kamera Hasselblad stále schopna natáčet video v rozlišení 5,1K při 50 snímcích za sekundu. Může se také pochlubit zpomaleným videem při 120 fps ve spojení s firemním režimem DCI 4K. Když už mluvíme o fotoaparátu, nejnovější 3x snímač dokáže nahrávat video ve 4K při 60 fps a pořizovat snímky až do 48MP. A konečně, teleobjektiv byl také aktualizován s širší světelností f/3,4, což je více než f/4,4 u předchozího modelu.

Zdroj: DJI

Kromě fotoaparátu přichází DJI Mavic 3 Pro s firemní technologií OccuSync O3+ pro rychlejší přenos dat do ovladače DJI RC. Společnost také začlenila několik chytrých funkcí, jako je „inteligentní“ režim, který stabilizuje záběr spojený s funkcí FocusTrack.

Mavic Pro 3 Cine přichází s víceméně stejnými funkcemi jako Mavic 3 Pro. Jediným aspektem, který jej odlišuje od svého sourozence, je Apple ProRes kódování 422 HQ, 422 a 422 LT. Kromě toho má také ohromnou úložnou kapacitu 1 TB, která se bude hodit, protože ProRes zabírá hodně místa.

Co se týče designu, Mavic 3 Pro je o 63 gramů těžší než předchozí model. Pokud jde o velikost a rozměry, Mavic 3 Pro má rozměry 231,1 x 98 x 95,4 mm ve složeném stavu a 347,5 x 290,8 x 107,7 mm v rozloženém stavu. Životnost baterie také utrpěla malý zásah, když Pro 3 dokázal létat 43 minut, zatímco předchozí model disponoval 46 minutami letu. Vezměte na vědomí, že sdílené hodnoty neberou v úvahu technologii vyhýbání se překážkám APAS 5.0. Doba letu se může dále zkrátit, pokud budete nahrávat videa.

Pokud jde o ceny a dostupnost, Mavic 3 Pro i Mavic 3 Pro Cine budou k dispozici příští měsíc. Cena Pro 3 byla navýšena o 150 $, což je 2 199 $ za základní model. Můžete také získat Fly More Combo za 2 999 $. Mavic 3 Pro Cine má cenovku 4 799 $ a je k dispozici v prémiovém kombinovaném balíčku. Více podrobností si můžete prohlédnout na webových stránkách společnosti.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno