O Galaxy Z Flip 5 se v těchto dnech mluví častěji, zejména od chvíle, kdy jsme se podívali na první oficiální rendery zařízení. 

 Po renderech jsme se dozvěděli, že vnější displej telefonu bude černý a ne něco, co by odpovídalo celému barevnému schématu telefonu. Dnes se dozvídáme o rozlišení externího displeje a také o jeho funkčnosti a ano, jsou to dobré zprávy.

Informace pocházejí od Ice Universe a Maxe Jambora. První jmenovaný se podělil o to, že obrazovka na Galaxy Z Flip 5 bude mít rozlišení 720 x 748 a bude měřit 3,4 palce a poskytne 305 ppi. Krátce na to Jambor citoval tento tweet a hovořil o funkčnosti nového displeje.

Nejzajímavější věcí, na kterou Jambor poukázal, je, že externí displej Galaxy Z Flip 5 nabídne spoustu nových „funkcí a widgetů“, což znamená, že konečně dostáváme krycí obrazovku, která by skutečně poskytovala správné využití, protože to, co jsme zatím viděli na předchozích zařízeních, nás jen zklamalo.

Bohužel neexistuje žádné potvrzení o tom, jak daleko se funkce rozšíří. Samozřejmě bych chtěl externí, plně funkční displej, který může fungovat jako sekundární displej s plnou funkčností. Na druhou stranu by Samsung mohl skončit s omezením displeje pouze na widgety a další kontextové funkce.

V době psaní tohoto článku nemůžeme skutečně říci, jaká další vylepšení Samsung přináší pro Galaxy Z Flip 5 a Galaxy Z Fold 5. Nicméně vzhledem k tomu, že telefony mohly vyjít dříve, než se očekávalo, můžeme s jistotou říci, že těšíme se na to, co nám Samsung ukáže.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno