Zdá se, že nová řada iPhone 15 Pro jen těžko hledá stabilní půdu po nohama. Nové telefony byly od chvíle, kdy se dostaly na pulty prodejců, vystaveny mnoha problémům, včetně problémů se strukturální integritou telefonu a také problémů s titanovou povrchovou úpravou na telefonech, kdy se telefony hodně zahřívají. 

Nyní se objevil další problém, který je stejně závažný, ne-li závažnější, než problémy, které jsme hlásili v minulosti. Tentokrát uživatelé iPhone 15 Pro Max hlásí problémy s vypalováním obrazovky.

Podle některých uživatelů iPhone 15 Pro Max trpí nové telefony vážnými problémy s vypalováním obrazovky. Ne, nejsme zpět na začátku roku 2015, protože problémy s vypalováním obrazovky jsou stále přetrvávající, ale ve světě, kde OLED a samotná technologie hodně pokročily, prostě takové problémy nevídáme, alespoň ne na telefonech. Tak tomu ale v tomto případě není. Stačí se podívat na obrázek níže a zjistit, jak špatná situace je.

Zdroj: Reddit

Při pohledu na obrázek je poměrně zřejmé, že s panely na novém iPhone 15 Pro je opravdu něco špatně. Chápu, že vypalování obrazovky je běžný problém u OLED panelů, ale nepamatuji si, kdy jsem to naposledy viděl na telefonu. Viděl jsem tyto problémy na OLED televizorech, které běží velmi dlouho, a dokonce ani poté není problém tak závažný jako ten, který vidíte zde. Opět se nejedná o izolovaný problém, protože tento problém nahlásilo několik dalších uživatelů.

Nyní si stále nejsme jisti, jak to Apple vyřeší. Pokud však máte problém s vypalováním obrazovky na vašem iPhone 15 Pro Max nebo jakémkoli jiném modelu, v tomto případě bych vám velmi doporučil, abyste se spojili se společností Apple, nebo svým prodejcem a nechali si zařízení vyměnit, protože je to lepší, než čekat, až se problém ještě zhorší. Doufáme, že Apple vydá prohlášení týkající se tohoto problému, abychom mohli lépe porozumět tomu, co se s jejich zařízeními děje.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno