DJI (Mavic) Air 2s nyní oficiální s větším 1palcovým senzorem fotoaparátu a dalšími vylepšeními

0

DJI Mavic Air 2s je nyní oficiální záležitostí. Zde jsou všechny informace, které o tomto vylepšeném modelu původního Mavic Air 2 potřebujete vědět.

Již několik týdnů se na internetu objevují informace o tom, že společnost DJI představí vylepšený model Mavic Air, který ponese název Air 2s (podobně jako u DJI Mini2, odstraňuje název Mavic).

Funkce a změny Mavic Air 2s

Nejzásadnějším upgradem, se kterým Air 2s přichází je 1palcový 20megapixelový snímač, který je schopen pořizovat 5,4K video s 30 FPS, což na velkém displeji nebude vypadat jinak než ostře. Samozřejmě bude schopen natáčet také 4K@60FPS k zachycení naprosto hladkých záběrů.

Díky tomuto většímu senzoru se zvýší i výkon při slabém osvětlení. S tímto fotoaparátem nyní můžete fotografovat v noci a stále získat vynikající dynamický rozsah při zachování co nejvíce detailů.

Po barevné stránce je tento dron snem všech fotografů, protože dokáže zachytit miliardu barev, pokud se rozhodnete pro 10bitový profil Dlog-M. To znamená, že máte větší flexibilitu, pokud jde o grading, a samozřejmě vyšší dynamický rozsah.

Pořizování snímků do RAW na Air 2s je něco, na co se budete těšit. Nyní získáte 12,6 zastavení dynamického rozsahu, což vám umožní rozvášnit se v post-processingu.

Pokud jste někdo, kdo chce, aby se vše dělo za běhu, pak by funkce inteligentního HDR měla zvládnout vše za vás, což eliminuje potřebu pořizovat snímky do RAWu pro následné zpracování. S Air 2s je tak focení a následné okamžité sdílení snímků tak jednoduché.

DJI představuje nový pohled na QuickShots s názvem MasterShots. To znamená, že každý začátečník bude schopen s dronem vytvořit skutečně poutavé záběry i když není zrovna odborníkem na střih videa.

Další vývoj QuickShots, MasterShots, je pokročilá inteligentní funkce, která poskytuje uživatelům vytvářet ty nejlepší snímky na jakémkoli místě pouhým klepnutím. Jednoduše vyberte svůj předmět a dron bude natáčet, přičemž bude postupně provádět deset různých manévrů, přičemž bude střed držet na objektu zájmu a poté bude generováno krátké filmové video.

Nové funkce Spotlight 2.0, ActiveTrack 4.0 a Point of Interest 3.0 vám umožní udržet předmět uzamčený na místě, abyste se mohli více soustředit na akci a méně na samotný dron.

Air 2s je vybaven pokročilými asistenčními systémy pilota (APAS 4.0), které mu umožňují snímat prostředí ve čtyřech směrech: nahoru, dolů, dopředu a dozadu. To znamená, že dron si je absolutně vědom toho, co je kolem a tak bude opět snižuje riziko případného nárazu.

Dříve bylo uváděno, že dron obsahuje OcuSync 2.0, ale není tomu tak. Model 2s je vybaven technologií 3.0, která umožňuje plynulejší přenos v rozlišení 1080p s dosahem až 12 kilometrů. A stejně jako u předchozího modelu je provozován ve dvou pásmech, což mu umožňuje přepínat mezi 2,4 a 5,8 GHz, v závislosti na rušení sítě kolem vás.

DJI Air 2S je vybaven nejpokročilejší technologií přenosu obrazu O3 (OcuSync 3.0) od společnosti DJI, která poskytuje ultrajemný, jasný a spolehlivý přenos obrazu.

Specifikace Mavic Air 2s

Kompletní sadu specifikací dronu si můžete prohlédnout na níže uvedených screenshotech:

Cena a More Fly Combo

Air 2s odstartuje s cenovkou 999 $ za základní verzi dronu s ovladačem. Pokud se rozhodnete o oblíbené Fly More Combo, potom je mcena stanovena na 1,299$, což je skvělá hodnota, protože jak je u DJI zvykem tak dostanete další dvě baterie (celkem tři), tašku na přenášení, sadu filtrů ND a mnohem více.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno