Mistrovství světa ve fotbale v Kataru 2022 začíná za něco málo přes měsíc (20. listopadu) a výrobce smartphonů vivo (jako oficiální partner smartphonů pro tuto událost) připravil pro fanoušky několik způsobů, jak se zapojit do šampionátu a vyhrát oficiální dárky.

Kampaň se jmenuje #vivoGiveItaShot a již probíhá – „vlna 1“ žádá fanoušky, aby na Instagram dávali fotky nebo videa, která kombinují prvky fotbalu a vivo. Můžete jich zveřejnit, kolik chcete, tak se pusťte do divočiny (jen nezapomeňte použít hashtag).

10 nejkreativnějších účastníků vyhraje smartphone vivo a oficiální fotbalový míč FIFA (podmínky najdete zde ). První vlna poběží do 16. listopadu.

2. vlna začíná pár dní po té 14. listopadu a končí 31. prosince. Tato vlna se zaměří na TikTok, který bude obsahovat speciální vivo filtr, který mohou fanoušci použít ke sdílení a oslavě zvláštních okamžiků.

Kromě online aktivit budou k dispozici také offline výzvy, takže fanoušci po celém světě mohou zažít trochu vzrušení, i když se nemohou zúčastnit mistrovství světa.

Společnost vivo je sponzorem FIFA od roku 2017 a již podpořila Pohár konfederací FIFA 2017, Mistrovství světa ve fotbale 2018 a Arabský pohár FIFA 2021. Vivo X Fold+ se během nadcházející události objeví hned několikrát a to během příprav a inscenace zápasů.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno